THE SECRET STORY OF NB… MY DARKEST SECRET

THE SECRET STORY OF,,,

De SECRET STORY OF…. is een reeks die telkens gemaakt word met 1 model. Het idee kan zowel komen van het model of de fotograaf en is steeds licht erotisch, het is de bedoeling om een ganse reeks SECRET STORY’S te hebben…

THE SECRET STORY OF NB... MY DARKEST SECRET

THE SECRET STORY OF NB “MY DARKEST SECRET”

In deze eerste SECRET STORY OF… Gaan we op fantasie reis met NB. Deze reeks kwam tot stand nadat het model aangaf ook eens een kinky en/of bondage shoot te willen hebben, daar op het moment dat het model dit aangaf er een hype was rond de boeken van 50 tinten grijs van E. L. James was ik als fotograaf gewonnen voor de shoot. Na wat brainstormen moet ik ook denken aan de erotische film Histoire d’O van  Just Jaeckin met in de hoofdrol Corinne Cléry naar het boek van Pauline Réage. Deze film handelt over een jonge vrouw die zich compleet geeft voor de liefde van een man en haar grenzen verlegt op seksueel gebied en daarbij ook het sadomasochisme verkent. Ze word een onderdanige vrouw die regelmatig naakt tentoongesteld, geblinddoekt, geketend en maakt ze kennis met de zweep…. Op het einde is ze een seksslavin die altijd oraal, vaginaal en anaal klaar staat voor haar geliefde, minnaars en wie haar wil met goedkeuring van haar geliefde…

Deze reeks is opgedeeld in 7 delen.

Veel kijk plezier

Peter Di’Arti

Alle foto’s zijn copyright by Peter Di’Arti….

De voorbereiding:

Hierin word ze duidelijk gemaakt dat haar tepels, net als haar billen en vagina ten allen tijde naakt moeten zijn onder haar bovenkledij, daarna wordt ze voor een eerste compleet naakt gezet.

Het wachten:

Nadat ze voor de eerste maal naakt is, wordt haar gevraagd om te blijven wachten tot men haar komt halen, hoelang ze heeft gewacht een kwartier, een halfuur of een uur, ze weet het niet maar voor haar duurt het een eeuwigheid.

De maquillage:

Ze word aangeleerd hoe ze zich moet opmaken, haar ogen, haar haar, haar gezicht, lippen en tepels. Alles moet steeds volgens deze regels gebeuren.

Tentoongesteld en gekeurd:

Daarna moet zich naakt laten keuren door haar geliefde en de kijkers, verlegen laat ze zich bekijken en neemt talloze poses aan.

Training:

Geblinddoekt en met boeien om wacht ze op wat komen komt, ze maakt kennis met touwen, ketens, bandages en de zweep, ze ondergaat alles voor haar geliefde….

Trots:

Na alle beproevingen is ze trots, en laat zich in haar volle glorie bewonderen door haar geliefde en kijkers.

Afscheid:

Nadat ze zich volgens de voorschriften heeft gekleed is het tijd om afscheid te nemen, durf jij met haar mee in haar darkest secret……